Leiebil Oostende

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Oostende

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Oostende

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Oostende fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Oostende gjennom oss.

Oostende guide

Bilutleie Oostende
Leiebil Oostende

Oostende er en by i Vest-Flandern i Belgia. Med sine 69 732 (2011) innbyggere er den den største kystbyen i Belgia.

Oostende er en kosmopolitisk havneby, og mye av det som skjer i Oostende er konsentrert rundt aktivitetene i havnen. Byen er beskyttet fra Nordsjøen via et nettverk av diker.

På grunn av den strategisk viktige beliggenheten ved Nordsjøen har byen flere ganger blitt invadert, brent og plyndret av ulike hærer gjennom tidene. Den ble også hardt rammet under 2. verdenskrig. Den ble anerkjent som by allerede i 1265, og på den tiden var det en liten fiskerlandsby.  Utover 1800-tallet begynte den belgiske kongefamilien å feriere i Oostende og Oostende utviklet seg dermed til et populært feriemål. Det hevet også byens status.

Den har en flere kilometer lang strand, og om sommeren reiser mange på dagstur med tog til byen for å nyte stranda som ligger like i nærheten av stasjonen.  I Oostende kan en besøke det maritime opplevelsessenteret Earth Explorer. En annen viktig attraksjon er seilskipet Mercator som er gjort om til museum og har en spennende historie.

Flyplassen Ostend-Bruges International airport ligger like utenfor sentrum av byen.