Leiebil Nottingham

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nottingham

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nottingham

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nottingham fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nottingham gjennom oss.

Nottingham guide

Bilutleie Nottingham
Leiebil Nottingham

Nottingham ligger ved elven Trent i Midt-England, og har omlag 307.000 innbyggere (2010). Byen tilhører grevskapet Nottinghamshire.

Nottingham ligger ved Sherwood-skogen, og er kanskje aller mest kjent for sin legende om Robin Hood. Ved den gamle borgen «Nottingham Castle» står en statue av skikkelsen, og byen arrangerer en årlig Robin Hood-festival om sommeren.

Nottingham er en populær turistdestinasjon, og mottar omlag 300.000 besøkende årlig. Noen av de mest populære attraksjonene i byen er bl.a. det historiske sentrum fra 1300-tallet med brosteinsgater og den gamle markedsplassen «Old Market Square», borgen «Nottingham Castle» –  som idag huser et bymuseum og kunstgalleri, St. Marys Church fra 1400-tallet samt de gamle sandsteinsgrottene i «City of Caves».

Nottingham kan ellers tilby turister gode shoppingmuligheter samt et variert uteliv. Puben «Ye olde Trip to Jerusalem» sies å være en av Englands eldste puber – som første gang ble åpnet i 1189.

Reiser man til Nottingham med barn, kan et besøk i fornøyelsesparken «Wheelgate Adventure Park» anbefales.

Nærmeste større flyplass er East Midlands Airport, som ligger 24 km sørvest for Nottingham sentrum.