Leiebil Norwich

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Norwich

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Norwich

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Norwich fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Norwich gjennom oss.

Norwich guide

Bilutleie Norwich
Leiebil Norwich

Norwich ligger ved elven Wensum i Sørøst-England – omlag 30 km fra Nordsjøkysten. Byen har 135.000 innbyggere (2010), og tilhører grevskapet Norfolk.

Norwich er et vei- og jernbaneknutepunkt samt et viktig handels- og administrasjonssenter for regionen. Byen har mange gamle vakre bygninger – noe som vitner om at Norwich var fra 1100-tallet til 1800-tallet en av Englands største og rikeste provinsbyer.

Byen har mer enn 30 bevarte kirker fra middelalderen – deriblant katedralen fra 1145 i romansk-normannisk stil. En annen turistattraksjon i byen er den normanniske borgen «Norwich Castle» fra 1067. Idag huser borgen et museum og et kunstgalleri.

Andre populære severdigheter i Norwich er bl.a. gamlebyen med brosteinsgater og museer, «Cow Tower» – et historisk militærtårn fra 1300-tallet, bygningen «Dragon Hall» fra 1430 samt markedsplassen ved City Hall.

Norwich er kjent for å være en svært populær shoppingby med butikker og kjøpesentre, og byen har et dessuten et yrende uteliv med restauranter, puber og nattklubber.

Byens fotballklubb Norwich City FC spiller sine hjemmekamper på fotballarenaen «Carrow Road» – som har plass til 26.000 tilskuere.

Flyplassen Norwich International Airport ligger 5,2 km nord for sentrum.