Leiebil Newquay

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Newquay

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Newquay

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Newquay fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Newquay gjennom oss.

Newquay guide

Bilutleie Newquay
Leiebil Newquay

Newquay er en kystby som ligger i Sørvest-England ved Atlanterhavet, og tilhører grevskapet Cornwall. Newquay var opprinnelig en fiskerlandsby, men er idag en svært populær ferie- og badeby. Byen har omlag 20.000 innbyggere (fastboende), men når turistene inntar Newquay  i sommersesongen, stiger folketallet til bortimot 100.000.

Newquay er kjent for sin natur med høye klipper og innbydende sandstrender. I tillegg er det gode surfemuligheter her, og byen kalles gjerne for «Storbritannias surfehovedstad». Det finnes også en rekke familieattraksjoner i byen – bl.a. akvariet «Blue Reef Aquarium», dyreparken «Newquay Zoo» – som har over 130 dyrearter, «Dairyland Farm World» – en mindre bondegård der barn kan komme tett innpå dyrene, fornøyelsesparken «Cornwall’s Crealy Great Adventure Park» samt «Holywell Bay Fun Park» – en hyggelig familiepark med attraksjoner for barn.

Litt utenfor Newquay ligger den elisabethanske herregården «Trerice» fra 1573. Stedet er åpent for publikum, og utendørs kan man spasere i vakre blomster- og frukthager.

Også byens japanske hage «The Japanese Garden & Bonsai Nursery» anbefales et besøk.

I tillegg er Newquay kjent for sitt yrende natteliv – med puber, barer, strandcaféer og nattklubber.

Nærmeste flyplass er Newquay Cornwall Airport, som ligger 6 km nordøst for sentrum.