Leiebil Nashville

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nashville

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Nashville

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nashville fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nashville gjennom oss.

Nashville guide

Bilutleie Nashville
Leiebil Nashville

Nashville (Nashville-Davidson) er hovedstad i delstaten Tennessee. Byen ligger ved elven Cumberland River sentralt i delstaten – og har i underkant av 600.000 innbyggere (2010). I det større metropolområdet, der Nashville er sentrum, bor det imidlertid tre ganger så mange mennesker.

Nashville er viktig både som samferdselsknutepunkt og industriby – og er dessuten et utdanningssenter –  med hele tre universiteter.

I 1784 fikk Nashville bystatus, og siden 1843 har byen vært delstatshovedstad.

Nashville regnes som country & western-musikkens ”Mekka”, og de mest populære attraksjonene i byen kan på et eller annet vis relateres til denne musikktradisjonen. ”Grand Ole Opry” er verdens mest berømte C & W-scene, og har også eksistert som radioprogram helt siden 1925.  Scenen ble for en del år siden flyttet utenfor byen. Nashville har også en omfattende grammofon-industri. Ellers er følgende severdigheter knyttet til denne musikkgenren: «Country Music Hall of Fame and Museum», «Belcourt Theatre» og «Ryman Auditorium». Og hvert år arrangeres The CMA Music Festival, som tiltrekker seg C & W-fans fra hele verden.
Ellers finnes det en rekke musikklubber og såkalte ”honky-tonk”-barer i Nashville sentrum.

Nashville har imidlertid også annen kultur å by på – bl.a. «Tennessee Performing Arts Center», som en viktig drivkraft for utøvende kunst. Også Nashville Opera og Schermhorn Symphony Center –  hvor Nashvilles symfoniorkester har sin base, må nevnes.

I utkanten av byen finner vi ”The Hermitage”, som er tidligere president Andrew Jacksons hjem og gravsted. Ham var USAs president i perioden 1829 -1837.

Nærmeste flyplass er Nashville International Airport, som ligger 16 km sørøst for sentrum.