Leiebil Namur

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Namur

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Namur

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Namur fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Namur gjennom oss.

Namur guide

Bilutleie Namur
Leiebil Namur

Namur (Nameur på Vallonsk, Namen på nederlandsk) er den viktigste byen i den belgiske regionen Vallonia og ligger midt i landet hvor elvene Sambre and Meuse møtes 60 km fra Brussel. Namur er også navnet på provinsen byen ligger i. Byen har 109 765 innbyggere (2011) Det offisielle språket er fransk, og den lokale dialekten kalles valon.

Namur er en by med historie langt tilbake og har mange interessante bygninger som den barokke Saint Aubain-katedralen. Den viktigste severdigheten er festningen omkranset av murer som ligger på en ås i gammelbyen, «citadel». Det er en av de viktigste bevarte festningene i Europa. En annen attraksjon er å besøke de flotte hagene til slottet Chateau d’Annevoie like utenfor byen. Den var et strategisk viktig punkt når tyskerne invaderte Belgia i 1914 1. verdenskrig, og led også hardt under 2. verdenskrig.

Turistsesongen åpner den tredje lørdagen i april med «folkemusikk dagen». En viktig begivenhet er i slutten av september under Vallonia festivalen. Foruten tradisjonell mat og drikke er det en rekke kulturelle arrangementer, utstillinger, konserter og til og med sportslige aktiviteter. Alt for få gjenopplive og holde gamle tradisjoner i regionen i live. Rundt påske holdes en viktig ølfestival.

Namur-Suarlée Airport er en regional flyplass i Belgia, som ligger rundt 8 km nord for Namur.