Leiebil Missoula

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Missoula

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Missoula

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Missoula fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Missoula gjennom oss.

Missoula guide

Bilutleie Missoula

Leiebil Missoula

Missoula er en relativt liten by i Missoula Valley i den amerikanske delstaten Montana. Byen har om lag 67.000 innbyggere (2011), og er et handels- og industrisentrum – i tillegg til at en rekke medievirksomheter holder til her. Missoula har også et eget universitet.

Arkeologiske funn viser at det bodde mennesker i dalen allerede ved slutten av siste istid. På 1700-tallet valfartet franske pelsjegere hit. Mange av dem ble utsatt for bakholdsangrep fra lokale indianerstammer, og det ble fortalt at den trange inngangen til dalen var så fylt med menneskeknokler etter hvert, at franskmennene døpte stedet ”Hell’s Gate”. Dette navnet ble brukt helt til byen ble omdøpt til Missoula i 1866. Da skjøt den økonomiske utviklingen fart, og byen fikk en sentral funksjon i denne delen av Montana.

To av de viktigste næringsveiene i Missoula er turisme og bryggeri-virksomhet. Det finnes en rekke større og mindre ølbryggerier i byen.

Det arrangeres jevnlig flere kulturfestivaler i Missoula – først og fremst innen film og litteratur –  og byen er ellers kjent for sine mange årlige markeder, deriblant «Missoula Farmer’s Market» og «People’s Market» (med salg av kunst og håndverk). Byen har også to meget aktive teatre.

Ellers har Missoula flere interessante museer å vise fram, bl.a. kunst- og kulturmuseet «The Montana Museum», det historiske museet «Historic Fort Missoula», «Rocky Mountain Museum of  Military History» og «Northern Rockies Heritage Center». De to sistnevnte museene reflekterer blant annet Missoulas nærhet til fjellkjeden Rocky Mountains.

Nærmeste flyplass er Missoula International Airport, som ligger 7 km nordvest for byen.

Meny