Leiebil Minneapolis

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Minneapolis

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Minneapolis

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Minneapolis fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Minneapolis gjennom oss.

Minneapolis guide

Bilutleie Minneapolis

Leiebil Minneapolis

Minneapolis ligger i delstaten Minnesota, nærmere bestemt ved elven Mississippi. Byen har om lag 400.000 innbyggere (2011), men er etter hvert vokst sammen med Saint Paul (delstatshovedstaden). Til sammen har dette metropolområdet (”Twin Cities”) rundt 3,5 millioner innbyggere. Svært mange av dem er av skandinavisk og tysk avstamning.

St. Anthony Falls, som ligger ved Minneapolis, har opp gjennom byens historie vært viktig som drivkraft for omfattende sagbruks- og møllevirksomhet – noe som fremdeles har næringsmessig betydning. «The Grain Exchange» (kornbørsen) er et av de største kornmarkeder for kontantsalg i hele verden. Minneapolis er ellers et betydelig samferdsels- knutepunkt og utdanningssentrum.

Minneapolis fikk bystatus i 1867, og ble slått sammen med nabobyen St. Anthony i 1872. Universitetet ble grunnlagt i 1851 – og ved begynnelsen av 1900-tallet ble byens symfoniorkester, et av USAs mest berømte, stiftet. I det hele tatt har Minneapolis et meget aktivt og variert kulturliv.

Mange av de mest populære attraksjonene i Minneapolis er knyttet til friluftsrekreasjon. I tilknytning til de mange innsjøene innenfor byens nærområde er det en rekke vakre parker. Mest kjent (og best besøkt) er Lake Minnetonka – og i Loring Park blir det feiret 17. mai hvert år. Minneapolis er nemlig den ”norskeste” av alle USAs byer. Byen har også sitt ”Norway House”.

Ellers må det nevnes at byen har flere teatre og museer, og svært mange turister finner veien til det spennende kunstmuseet «Minneapolis Institute of Arts». Barnefamilier vil også gjerne ha med seg et besøk i den store fornøyelsesparken «Valley Fair Amusement Park».

Nærmeste flyplass er Minneapolis – Saint Paul International Airport, som ligger 17 km sør for byen.

Meny