Leiebil Luxembourg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Luxembourg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Luxembourg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Luxembourg Lufthavn gjennom oss.

Luxembourg Lufthavn guide

Bilutleie Luxembourg Lufthavn
Leiebil Luxembourg Lufthavn

Luxembourg-Findel lufthavn (LUX) ligger 6 km utenfor Luxembourg sentrum, og er det lille landets hovedflyplass. Luxembourg Lufthavn betjener omlag 1,6 millioner passasjerer årlig.

Flyplassen ble åpnet på midten av 1930-tallet, og hadde inntil 2004 én terminal. Da ble det oppført et helt nytt og moderne terminalbygg, og det gamle skal etter planen rives.

Luxair, Luxembourgs største flyselskap, og Cargolux har base på flyplassen. Det er ellers en rekke internasjonale flyselskaper som opererer her – og fra Luxembourg Lufthavn er det faste flygninger til en rekke destinasjoner over hele verden.

For å komme fra flyplassen til Luxembourg bysentrum, kan man benytte enten buss (flere linjer) eller taxi. En egen jernbanestasjon er under planlegging, men pr. i dag er det ingen togtilbud. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan man henvende seg til at av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert i terminalbygget (Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt).

Når det gjelder publikumsfasiliteter, er det restaurant, bar og taxfree-butikk i terminalbygget – i tillegg til en egen VIP-lounge. Nærmeste hotell er Hotel Ibis Luxembourg Airport, som ligger like ved flyplassen.