Leiebil Luxembourg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Luxembourg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Luxembourg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Luxembourg Lufthavn gjennom oss.

Luxembourg Lufthavn guide

Bilutleie Luxembourg Lufthavn

Leiebil Luxembourg Lufthavn

Luxembourg-Findel lufthavn (LUX) ligger 6 km utenfor Luxembourg sentrum, og er det lille landets hovedflyplass. Luxembourg Lufthavn betjener omlag 1,6 millioner passasjerer årlig.

Flyplassen ble åpnet på midten av 1930-tallet, og hadde inntil 2004 én terminal. Da ble det oppført et helt nytt og moderne terminalbygg, og det gamle skal etter planen rives.

Luxair, Luxembourgs største flyselskap, og Cargolux har base på flyplassen. Det er ellers en rekke internasjonale flyselskaper som opererer her – og fra Luxembourg Lufthavn er det faste flygninger til en rekke destinasjoner over hele verden.

For å komme fra flyplassen til Luxembourg bysentrum, kan man benytte enten buss (flere linjer) eller taxi. En egen jernbanestasjon er under planlegging, men pr. i dag er det ingen togtilbud. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan man henvende seg til at av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert i terminalbygget (Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt).

Når det gjelder publikumsfasiliteter, er det restaurant, bar og taxfree-butikk i terminalbygget – i tillegg til en egen VIP-lounge. Nærmeste hotell er Hotel Ibis Luxembourg Airport, som ligger like ved flyplassen.

Meny