Leiebil Liverpool

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Liverpool

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Liverpool

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Liverpool fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Liverpool gjennom oss.

Liverpool guide

Bilutleie Liverpool
Leiebil Liverpool

Havnebyen Liverpool ligger nordvest i England – omtrent der elven Mersey renner ut i Irskesjøen. Byen ligger i det engelske grevskapet Merseyside, og har ca. 470.000 innbyggere (2008). Regner man med storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 1,3 millioner.

Liverpool har den nest største eksporthavnen i Storbritannia, og fremstår som en moderne storby. Et berømt landemerke i havneområdet er den 90 meter høye skyskraperen «Royal Liver Building» fra 1911.
Byen er kanskjse aller mest kjent for å være hjemsted til fotballklubbene Liverpool FC og Everton FC samt sitt rike musikk- og uteliv. I 2008 ble Liverpool (sammen med Stavanger) kåret til Europeisk kulturhovedstad.

En stor turistattraksjon i byen er havneområdet Albert Dock – der man finner restaurerte lagerbygninger som inneholder bl.a. butikker, restauranter, puber, hotell, gallerier og museer. Her kan man bl.a. besøke The Beatles-museet, kunstmuseet Tate Liverpool, et maritimt museum og et slavemuseum.

Andre severdigheter i Liverpool er bl.a. rådhuset fra 1754, Museum of Liverpool samt Walker Art Gallery – en av de største samlinger av britisk kunst, malerier og skulpturer fra 1400-tallet og frem til idag.

Byens internasjonale flyplass – John Lennon Airport – ligger 12 km sørøst for sentrum.