Leiebil Leuven

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Leuven

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Leuven

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Leuven fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Leuven gjennom oss.

Leuven guide

Bilutleie Leuven
Leiebil Leuven

Leuven ligger sentralt i Belgia, og er hovedstad i provinsen Flamsk Brabant. Byen ligger i den nederlandsk-talende regionen Flandern –  ved elven Dijle –  og har omlag 95.000 innbyggere (2010).

Leuven er kanskje mest kjent for å huse det historiske bryggeriet Artois – som produserer ølet «Stella Artois». Dette er den 5. største merkevaren i verden, og selges i over 80 land.

Ellers er Leuven kjent for sitt historiske bysentrum, med sin vakre arkitektur fra middelalderen. Torget «Grote Markt» er stort sett bevart slik det så ut på 1300-tallet, og hele området er som et utendørsmuseum. Her kan man se «Statshuis» – rådhuset fra 1400-tallet i flamboyant sengotisk stil, der fasaden er dekorert med skulpturer fra 1800-tallet.

Andre populære turistattraksjoner i Leuven er bl.a. Universitetet fra 1425 – som er Belgias eldste, den imponerende St. Peterskirken fra 1400-tallet i gotisk stil samt torget «Oude Markt» – et livlig torg med restauranter, sjarmerende fortauskafeer, butikker og kneiper.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 26 km vest for Leuven.