Leiebil Leicester

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Leicester

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Leicester

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Leicester fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Leicester gjennom oss.

Leicester guide

Bilutleie Leicester
Leiebil Leicester

Leicester ligger i Midt-England ved elven Soar, og tilhører grevskapet Leicestershire. Selve byen har omlag 300.000 innbyggere – mens storbyområdet med forsteder har et folketall på bortimot 770.000 (2010).

Leicester er en av Englands eldste byer, og ble anlagt som romersk leir omkring år 50. e.Kr. En stor turistattraksjon i byen er Jewry Wall Museum – der man bl.a. kan se ruinene av Jewry Wall – som i sin tid var et romersk offentlig bad.

Byen er ellers kjent for sine to universiteter samt fotballklubben Leicester City – som spiller sine hjemmekamper på fotballarenaen King Power Stadium.

Andre populære severdigheter i Leicester er bl.a. Leicester Slott, Katedralen fra 1922, kirken St. Mary de Castro samt National Space Centre – en av Storbritannias fremste turistattraksjoner. Her kan besøkende se utstillinger av romskip og lære mer om romferder og astronomi. I tillegg finnes et planetarium samt en kinoforestilling.

Også «New Walk Museum and Art Gallery» anbefales et besøk. Museet har bl.a. utstilling av  2 dinosaurskjeletter og keramikkgjenstander laget av Picasso.

Nærmeste internasjonale flyplass er East Midlands Airport, som ligger 30 km nordvest for Leicester. Et annet alternativ er Birmingham Airport, som ligger 60 km sørvest for Leicester.