Leiebil Leicester

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Leicester

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Leicester

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Leicester fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Leicester gjennom oss.

Leicester guide

Bilutleie Leicester

Leiebil Leicester

Leicester ligger i Midt-England ved elven Soar, og tilhører grevskapet Leicestershire. Selve byen har omlag 300.000 innbyggere – mens storbyområdet med forsteder har et folketall på bortimot 770.000 (2010).

Leicester er en av Englands eldste byer, og ble anlagt som romersk leir omkring år 50. e.Kr. En stor turistattraksjon i byen er Jewry Wall Museum – der man bl.a. kan se ruinene av Jewry Wall – som i sin tid var et romersk offentlig bad.

Byen er ellers kjent for sine to universiteter samt fotballklubben Leicester City – som spiller sine hjemmekamper på fotballarenaen King Power Stadium.

Andre populære severdigheter i Leicester er bl.a. Leicester Slott, Katedralen fra 1922, kirken St. Mary de Castro samt National Space Centre – en av Storbritannias fremste turistattraksjoner. Her kan besøkende se utstillinger av romskip og lære mer om romferder og astronomi. I tillegg finnes et planetarium samt en kinoforestilling.

Også «New Walk Museum and Art Gallery» anbefales et besøk. Museet har bl.a. utstilling av  2 dinosaurskjeletter og keramikkgjenstander laget av Picasso.

Nærmeste internasjonale flyplass er East Midlands Airport, som ligger 30 km nordvest for Leicester. Et annet alternativ er Birmingham Airport, som ligger 60 km sørvest for Leicester.

Meny