Leiebil Kortrijk

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kortrijk

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kortrijk

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kortrijk fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kortrijk gjennom oss.

Kortrijk guide

Bilutleie Kortrijk
Leiebil Kortrijk

Kortrijk er en kommune i den belgiske provinsen Vest-Flandern vest i Belgia som ligger nær grensen til Frankrike. I 2011 hadde byen et innbyggertall på 74 868 mennesker.

Byen har interessante historiske bygninger, et rikt kulturliv og en gunstig beliggenhet mellom Brugge, Gent og Lille. Den er kjent for en godt ivaretatt og intakt middelalderarkitektur. Historiske bygninger som er verdt å besøke er det gotiske rådhuset  fra begynnelsen av sekstenhundretallet og Broel tårnene som er to imponerende tårn fra det 12.- og 13.-århundre. Klokketårnet Belfort står på UNESCOs verdensarvliste.

Slik som de fleste belgiske byer har Kortrijk mange gode restauranter som byr på lokal mat, en av dem er The Café Rouge-Kortrijk. Her finnes også gode muligheter for å smake på noen av Belgias 400 ulike øltyper. Den ligger ved siden av elven Lys, og det er fint å gå turer langs elva.

Kortrijk Airport ligger i byen Wevelgem rundt 11 km fra byen.