Leiebil Kansas

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kansas

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kansas

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kansas fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kansas gjennom oss.

Kansas guide

Bilutleie Kansas
Leiebil Kansas

Kansas City ligger i delstaten Missouri ved Missouri-elven. Selve byen har rundt 450.000 innbyggere (2010), mens metropolområdet har et folketall på 2 millioner.

Kansas City ble grunnlagt i 1821 – samme år som delstaten Missouri gikk inn i unionen – og er i dag en viktig industriby og et sentralt trafikk-knutepunkt. Dessuten er byen et utdanningssentrum med universitet, musikkonservatorium og flere høyskoler.

De forskjellige områdene av byen ligger i en ring rundt Downtown, og var gjenstand for omfattende renoveringer i 1980-årene. Store deler av Kansas City preges derfor i dag av moderne høyhusbebyggelse med kontorer, hoteller, restauranter og forretninger.

Kansas City var i perioden fra 1920-årene til 1940-årene kjent som ”Jazzens Mekka”, og fremdeles finnes det en rekke jazzklubber i Downtown som forsøker å videreføre denne arven.

En av de største attraksjonene i byen er det velrenommerte kunstgalleriet «Nelson-Atkins Museum of Art». Det finnes også flere andre interessante gallerier og museer i Kansas City. Byens største bygning er Harry S. Truman Sports Complex, som etter ferdigstillellsen i 1973 omfatter et dobbeltstadion for baseball og amerikansk fotball.

Nærmeste flyplass er Kansas City International Airport, som ligger 24 km nordvest for bysentrum.