Leiebil Indianapolis

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Indianapolis

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Indianapolis

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Indianapolis fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Indianapolis gjennom oss.

Indianapolis guide

Bilutleie Indianapolis

Leiebil Indianapolis

Indianapolis er hovedstad i den amerikanske delstaten Indiana, og ligger ved ved elven White River. Byen har et innbyggertall på rundt 800.000 (2010), men tar man forstedene med, stiger folketallet til ca. 1,7 millioner.

Indianapolis er viktig industriby – og dessuten et sentralt trafikk-knutepunkt. Byen er også et utdanningssentrum, med bl.a. to universiteter, musikkonservatorium og kunstinstitutt

Indianapolis ble grunnlagt i 1821, og har vært delstats-hovedstad gjennom mesteparten av sin historie. Da bilproduksjonen tok til for alvor ved begynnelsen av 1900-tallet, utviklet Indianapolis seg til å bli den viktigste amerikanske bilbyen ved siden av Detroit. I 1910 var det over 60 bilfabrikker i Indianapolis. Denne historien reflekteres bl.a. ved at det hvert år siden 1911 er blitt arrangert et verdensberømt billøp her – ”Indianapolis 500”.

Byen har ellers en rekke kulturinstitusjoner å vise fram. Blant de fremste attraksjonene er «White River State Park», der det også er en zoologisk hage. Ellers er det innholdsrike delstatsmuseet et populært besøksmål. Det samme gjelder den imponerende innendørsarenaen for idrett – Hoosier Dome.

Som i de fleste andre større amerikanske byer, er utvalget av shoppingområder og kjøpesentre stort og variert – og nettopp handelsvirksomhet er selve motoren i byens næringsliv etter at de fleste bilfabrikkene ble nedlagt i 1970- og 1980-årene.

Indianapolis markedsfører seg ofte – med ikke så liten stolthet – som fødebyen til tidligere president Theodore Roosevelt og den verdensberømte forfatteren Kurt Vonnegut.

Nærmeste flyplass er Indianapolis International Airport, som ligger 11 km sørvest for sentrum.

Meny