Leiebil Huddersfield

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Huddersfield

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Huddersfield

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Huddersfield fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Huddersfield gjennom oss.

Huddersfield guide

Bilutleie Huddersfield
Leiebil Huddersfield

Huddersfield ligger i den sentrale delen av Nord-England, og tilhører grevskapet West Yorkshire. Byen har i underkant av 150.000 innbyggere (2011), og ligger der elvene Colne og Holme møtes.

Huddersfield har opp igjennom historien vært kjent for å være en markedsby, men er idag også en universitetsby.
I sentrum finnes en rekke historiske bygninger –  bl.a. St. Peters-kirken fra 1838, jernbanestasjonen fra 1847 og rådhuset fra 1881.

Det mest berømte landemerket i Huddersfield er Castle Hill – et vernet arkeologisk område som ligger på en høyde over byen. Her står også det 32 meter høye tårnet «Victoria Tower» fra 1899. Tårnet er åpent for publikum om sommeren, og herfra får man en flott utsikt over byen.

Andre populære turistattraksjoner i byen er det lokalhistoriske museet «Tolson Museum» og  «Beaumont Park» – en vakker park med bl.a. stier, innsjø og fontene. Parken ligger 3,2 km sør for sentrum.

Ellers kan Huddersfield tilby turister gode shoppingmuligheter samt et godt utvalg av utesteder. Byens eldste pub – The Parish – har vært i drift siden 1720, og anbefales et besøk.

Nærmeste flyplass er Leeds Bradford Airport, som ligger 35 km nordøst for Huddersfield.