Leiebil Honolulu

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Honolulu

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Honolulu

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Honolulu fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Honolulu gjennom oss.

Honolulu guide

Bilutleie Honolulu
Leiebil Honolulu

Honolulu er hovedstad og største by på øygruppen Hawaii, som er en av USAs delstater. Honolulu ligger på sørøstkysten av øya Oahu i Stillehavet, og er en viktig havneby. Byen har 337.000 innbyggere (2010) – der 55% av dem er asiatere.

Honolulu er øygruppens administrative, politiske, økonomiske og kulturelle sentrum, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt.

Byen er berømt for sitt turistområde Waikiki – som ligger 5 km sørøst for Honolulu sentrum. Her finner man hvite og innbydende sandstrender – deriblant den kjente Waikiki Beach, luksushoteller, dyrepark og akvarium.
Surfing, sol- og badeliv er hovedattraksjonen her.

Andre populære turistattraksjoner i Honolulu er bl.a. det 56 meter høye tårnet «Aloha Tower» fra 1926 – der publikum kan komme opp til toppen og få en fantastisk utsikt over byen og havnen, Det kongelige palasset «Iolani Palace» fra 1882, «The Contemporary Museum» – med utstillinger av samtidskunst, kirken «Cathedral Church of St. Andrew» fra 1867, bydelen Chinatown – med livlige markeder og restauranter samt Bishop Museum – et bygningskompleks med stor samling av gjenstander fra Hawaii. Her finnes også et planetarium, et naturhistorisk museum samt et vulkan-museum.

«Honolulu Academy of Arts» anbefales også et besøk. Dette er det største kunstmuseet i byen, og her finnes bl. utstillinger av asiatisk kunst samt verk av kjente mestere som Picasso, van Gogh, Gauguin, Cezanne, Monet og Modigliani.

Honolulu har ellers gode shoppingmuligheter med flere kjøpesentre.

Honolulu International Airport ligger 10 km nordvest for sentrum.