Leiebil Gent

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Gent

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Gent

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Gent fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Gent gjennom oss.

Gent guide

Bilutleie Gent
Leiebil Gent

Gent ligger nordvest i Belgia, og er hovedstad i provinsen Øst-Flandern. Byen har omlag 243.000 innbyggere (2010), og ligger ved sammenløpet av elvene Schelde og Leie. Til tross for at Gent er en innlandsby, har den forbindelse til Nordsjøen gjennom Gent-Terneuzenkanalen. Havnen i Gent – som ligger nord for sentrum – er den 3. største i Belgia.

Gent er en vakker by med sin intakte middelalderarkitektur, og bybildet bærer preg av mange kanaler, trange gater og historiske bygninger. I tillegg har byen en rekke museer, kunstgallerier, teatre og operahus.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Gent er bl.a. den gotiske Sint Baafs-katedralen fra 1500-tallet, Nikolaus-kirken med romansk portal fra 1200-tallet samt Belfort-tårnet fra 1300-tallet.

Byen er også kjent for sine mange festivaler som er populære både for turister og lokalbefolkningen. En av dem er den store blomsterfestivalen «Gentse Floralien» som avholdes hvert 5. år. Neste gang denne arrangeres er i 2015.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 67 km sørøst for Gent.