Leiebil Fort Myers

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Fort Myers

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Fort Myers

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fort Myers fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fort Myers gjennom oss.

Fort Myers guide

Bilutleie Fort Myers
Leiebil Fort Myers

Fort Myers ligger i delstaten Florida ved elven Caloosahatchee River, som munner ut i Mexicogulfen. Byen ligger i fylket Lee County – 195 km sørøst for Tampa.

Fort Myers har 63.000 innbyggere (2011), og er en populær badeby – der hovedattraksjonen først og fremst er den innbydende stranden «Fort Mayers Beach». På grunn av de mange palmene i Fort Myers, kalles byen ofte bare «City of Palms».

Thomas Edison bodde i Fort Myers vinterstid, og anla et gummilaboratorium her. Byen arrangerer en årlig lysfestival til ære for Edison – «Pegant of Light».

En stor turistattraksjon i byen er det historiske museet «Edison and Ford Winter Estates». Dette var vinterboligene til både Thomas Edison og Henry Ford, og her kan besøkende få guidet omvisning der man kan se hundrevis av Edisons og Fords oppfinnelser og gjenstander. Det finnes også en flott botanisk hage her.

Også «Calusa Nature Center» i Fort Myers anbefales et besøk. Her finnes planetarium, museum med utstillinger, naturstier og sommerfuglpark.

Byen har ellers et pulserende natteliv med casinoer, barer og nattklubber. I tillegg finnes en rekke flotte golfbaner i området.

Southwest Florida International Airport ligger 27 km sørvest for sentrum.