Leiebil Exeter

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Exeter

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Exeter

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Exeter fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Exeter gjennom oss.

Exeter guide

Bilutleie Exeter
Leiebil Exeter

Den historiske byen Exeter ligger i grevskapet Devon – sørvest i England. Byen har omlag 119.000 innbyggere (2009), og ligger ved elven Exe – som lenger sør munner ut i Den engelske kanal.

Exeter er et administrasjons – og handelssenter for regionen, og har eget universitet – som ble grunnlagt i 1955. Byen har flere historiske severdigheter, og den vakre katedralen «Exeter Cathedral» fra 1100-tallet, tiltrekker seg mange turister. Katedralen er bygget i engelsk gotisk stil, og med sine s2 karakteristiske tårn har den vært byens landemerke i bortimot 900 år.

Andre gamle bygninger i Exeter er bl. a. rådhuset «Guildhall» fra 1300 – 1500 – tallet samt  «Tucker’s Hall» fra 1471.
En annen populær severdighet i byen er museet «Royal Albert Memorial Museum & Art Gallery». Her finnes utstillinger av over 1 millioner gjenstander – både lokalhistoriske og internasjonale – innen områdene naturhistorie, arkeologi, geologi og zoologi. Samlingen omfatter også en rekke kunsthåndverks-gjenstander.

Exeter har i tillegg et maritimt museum, kunstgallerier, teatre, kino, barer/nattklubber, svømmehaller, golfbaner og flotte badestrender i området. Det er også en rekke parker og grøntarealer i byen – bl.a. Northernhay Gardens.

Byens flyplass – Exeter International Airport – ligger 10 km øst for sentrum.