Leiebil Denver

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Denver

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Denver

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Denver fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Denver gjennom oss.

Denver guide

Bilutleie Denver
Leiebil Denver

Denver er hovedstad i den amerikanske delstaten Colorado, og har om lag 600.000 innbyggere (2010). Regner man med storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 2,5 millioner.

Byen ligger ved elven South Platte – 1600 meter over havet – kun 24 km øst for fjellkjeden Rocky Mountains. Det er populært å ta en dagstur til «Rocky Mountains National Park», som ligger en times kjøretur unna.

Denver er et regionalt sentrum for transport, handel, finans og kultur, og oljeindustrien er en svært viktig næringsgren. Byen har eget universitet, som ble grunnlagt i 1864.

En stor turistattraksjon i Denver er «Colorado State Capitol Building» – regjeringsbygningen fra 1907. Det er adgang for publikum å komme opp til toppen av bygningen, der man har en fantastisk utsikt over Rocky Mountains.

Andre populære severdigheter i Denver er bl.a. «Denver Art Museum» – med utstillinger av samtidskunst, det naturhistoriske museet, jernbanemuseet, brannmuseet, miniatyrmuseet, «Museo de las Americas» – museum med fokus på latin-amerikansk kunst og kulturarv samt sommerfuglparken «Butterfly Pavillion».

Denver har også mange flotte parker og grøntarealer, botanisk hage, dyrepark, planetarium og fornøyelsespark.

Denver International Airport ligger 30 km nordøst for sentrum.