Leiebil Darlington

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Darlington

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Darlington

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Darlington fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Darlington gjennom oss.

Darlington guide

Bilutleie Darlington

Leiebil Darlington

Darlington er en by med rundt 100.000 innbyggere (2010), som ligger i grevskapet Durham i England, ved elva Skerne (en sideelv til Tees). Avstanden nordover til Newcastle er ca. 60 km.

Byen er mest kjent for at verdens første passasjertog gikk herfra til Stockton-on-Tees i 1825. På jernbanestasjonen Bank Top (Darlington Railway Center and Museum) står fremdeles det lokomotivet som trakk det første passasjertoget – og det er selvsagt en populær severdighet. De historiske togtradisjonene preger byen også i dag, og jernbaneverksteder og annen verkstedindustri spiller fortsatt en viktig rolle i byens næringsliv.

Andre severdigheter i Darlington er bl.a.  Raby Castle fra 1300-tallet – et av de vakreste middelalderslottene i England, som ligger i et fantastisk parkanlegg et par kilometer utenfor Darlington sentrum. Ellers er et besøk i Paddock Farm Nursery & Water Gardens å anbefale. Det er et imponerende hageanlegg med bl.a. tropiske fugler og fisker.  Det må ellers nevnes at Darlington er et godt utgangspunkt for utflukter til den vakre Tees-dalen.

Nærmeste flyplass er Durham Tees Valley Airport (tidligere Teesside flyplass), som ligger noen kilometer øst for Darlington. Det er en relativt liten flyplass, som opererer noen få innenlandsruter, samt enkelte ruter til utvalgte europeiske byer.

De nærmeste større flyplassene er Newcastle Airport i nord (67 km) og Leeds Bradford International Airport i sør (95 km).

Meny