Leiebil Darlington

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Darlington

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Darlington

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Darlington fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Darlington gjennom oss.

Darlington guide

Bilutleie Darlington
Leiebil Darlington

Darlington er en by med rundt 100.000 innbyggere (2010), som ligger i grevskapet Durham i England, ved elva Skerne (en sideelv til Tees). Avstanden nordover til Newcastle er ca. 60 km.

Byen er mest kjent for at verdens første passasjertog gikk herfra til Stockton-on-Tees i 1825. På jernbanestasjonen Bank Top (Darlington Railway Center and Museum) står fremdeles det lokomotivet som trakk det første passasjertoget – og det er selvsagt en populær severdighet. De historiske togtradisjonene preger byen også i dag, og jernbaneverksteder og annen verkstedindustri spiller fortsatt en viktig rolle i byens næringsliv.

Andre severdigheter i Darlington er bl.a.  Raby Castle fra 1300-tallet – et av de vakreste middelalderslottene i England, som ligger i et fantastisk parkanlegg et par kilometer utenfor Darlington sentrum. Ellers er et besøk i Paddock Farm Nursery & Water Gardens å anbefale. Det er et imponerende hageanlegg med bl.a. tropiske fugler og fisker.  Det må ellers nevnes at Darlington er et godt utgangspunkt for utflukter til den vakre Tees-dalen.

Nærmeste flyplass er Durham Tees Valley Airport (tidligere Teesside flyplass), som ligger noen kilometer øst for Darlington. Det er en relativt liten flyplass, som opererer noen få innenlandsruter, samt enkelte ruter til utvalgte europeiske byer.

De nærmeste større flyplassene er Newcastle Airport i nord (67 km) og Leeds Bradford International Airport i sør (95 km).