Leiebil Dallas

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dallas

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Dallas

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dallas fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dallas gjennom oss.

Dallas guide

Bilutleie Dallas

Leiebil Dallas

Dallas ligger nord i delstaten Texas ved elven Trinity, og er den 9. mest folkerike byen i USA. Selve byen har 1,2 millioner innbyggere (2010), mens metropolområdet har et innbyggertall på 6,3 millioner.
Dallas er et viktig kulturelt og økonomisk sentrum for regionen, og byens økonomi er basert på bankvirksomhet, handel, datateknologi, medisinsk forskning, transport og logistikk. I tillegg er Dallas kjent for sin olje- og bomullsindustri.

Byen har et fuktig subtropisk klima med varme somre og milde vintre. Sommertemperaturene ligger på rundt +35 grader C. og vinterstid har byen dagtemperaturer på ca. +21 grader C. Det er ofte høy luftfuktighet i Dallas.

Bybildet bærer preg av moderne høyhus og skyskrapere, og høyeste bygning er Main Center – som rager 286 meter over bakken.

Noen av Dallas’ mest populære turistattraksjoner er bl.a. innsjøen «White Rock Lake» med parken omkring – som er et yndet rekreasjonsområde, John F. Kennedy Memorial Plaza – som markerer stedet der han ble myrdet i 1963, «The Sixt Floor Museum» – museum som også er dedikert til John F. Kennedy, skulpturparken «Nasher», «Meadows Museum of Art» – med omfattende samling av spansk kunst (verk av bl.a. Eli Greco, Goya, Miró og Picasso) samt «Dallas Museum of art» – med stor samling av kunstverk fra antikken og frem til idag. Her kan besøkende bl.a. se kunstverk av Monet, Gauguin og van Gogh.

Dallas har ellers botanisk hage, akvarium, dyrepark, fornøyelsespark, golfbaner samt gode shoppingmuligheter med mange kjøpesentre.

Dallas Fort Worth International Airport ligger 34 km nordvest for sentrum.

Meny