Leiebil Dallas

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dallas

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dallas

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dallas fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dallas gjennom oss.

Dallas guide

Bilutleie Dallas
Leiebil Dallas

Dallas ligger nord i delstaten Texas ved elven Trinity, og er den 9. mest folkerike byen i USA. Selve byen har 1,2 millioner innbyggere (2010), mens metropolområdet har et innbyggertall på 6,3 millioner.
Dallas er et viktig kulturelt og økonomisk sentrum for regionen, og byens økonomi er basert på bankvirksomhet, handel, datateknologi, medisinsk forskning, transport og logistikk. I tillegg er Dallas kjent for sin olje- og bomullsindustri.

Byen har et fuktig subtropisk klima med varme somre og milde vintre. Sommertemperaturene ligger på rundt +35 grader C. og vinterstid har byen dagtemperaturer på ca. +21 grader C. Det er ofte høy luftfuktighet i Dallas.

Bybildet bærer preg av moderne høyhus og skyskrapere, og høyeste bygning er Main Center – som rager 286 meter over bakken.

Noen av Dallas’ mest populære turistattraksjoner er bl.a. innsjøen «White Rock Lake» med parken omkring – som er et yndet rekreasjonsområde, John F. Kennedy Memorial Plaza – som markerer stedet der han ble myrdet i 1963, «The Sixt Floor Museum» – museum som også er dedikert til John F. Kennedy, skulpturparken «Nasher», «Meadows Museum of Art» – med omfattende samling av spansk kunst (verk av bl.a. Eli Greco, Goya, Miró og Picasso) samt «Dallas Museum of art» – med stor samling av kunstverk fra antikken og frem til idag. Her kan besøkende bl.a. se kunstverk av Monet, Gauguin og van Gogh.

Dallas har ellers botanisk hage, akvarium, dyrepark, fornøyelsespark, golfbaner samt gode shoppingmuligheter med mange kjøpesentre.

Dallas Fort Worth International Airport ligger 34 km nordvest for sentrum.