Leiebil Coventry

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Coventry

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Coventry

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Coventry fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Coventry gjennom oss.

Coventry guide

Bilutleie Coventry

Leiebil Coventry

Byen Coventry ligger i grevskapet og regionen West Midlands i England, og har omlag 310.000 innbyggere (2008). Den ble grunnlagt allerede på 1000-tallet.

Byen var i mange år sentrum for en omfattende bil- og sykkelproduksjon. Byens første bilfabrikk ble etablert allerede i 1896. I dag er mye av bilindustrien flyttet bort fra Coventry, men Jaguar har fortsatt sitt hovedkvarter her – og de berømte London-drosjene blir fremdeles produsert i Coventry (av London Taxis Internationals).

En populær attraksjon i Coventry reflekterer nettopp byens bilhistorie – nemlig Coventry Transport Museum. Her kan publikum oppleve en stor samling av historiske bilmodeller av typene Jaguar, Aston Martin og Lotus. Museet har gratis inngang.

Den mest berømte personen som kan knyttes til Coventrys historie, er den sagnomsuste Lady Godiva, som ifølge legenden red naken gjennom byen en gang på 1000-tallet. Dette skal ha vært en protestaksjon mot de høye skattene som mannen hennes, Leofric, hadde pålagt innbyggerne. I byens sentrum står det derfor en statue av Lady Godiva – og Godivas prosesjon har siden slutten av 1600-tallet vært en viktig programpost under Coventrys årlige marked.

Flyplassen Coventry Airport  ligger 5,6 km sørøst for sentrum. Denne ble imidlertid nedlagt i 2008, og det er usikkert om flyplassen skal gjenåpnes for rutetrafikk.

Nærmest større flyplass er Birmingham International Airport, som ligger 18 km nordvest for Coventry.

Meny