Leiebil Charlotte

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Charlotte

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Charlotte

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Charlotte fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Charlotte gjennom oss.

Charlotte guide

Bilutleie Charlotte
Leiebil Charlotte

Charlotte ligger øst i USA, og er den største byen i delstaten North Carolina. Byen ligger nær elven Catawba River, og har 731.000 innbyggere (2010). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til 1,7 millioner.

Charlotte er et viktig handelssentrum for regionen og et stort finanssentrum. Bank of America har sitt hovedkontor her. Byen har en rekke universiteter og høyskoler.

Charlotte har et fuktig subtropisk klima med varme somre og relativt milde vintre. Byen får mest nedbør i januar og mars.

Bysentrum består stort sett av skyskrapere og høyhus, og litt sør for sentrum ligger den enorme fornøyelsesparken «Carowinds Theme Park», som har mange berg-og-dalbaner og karuseller.

En annen turistattraksjon i Charlotte er  kunstmuseet «Bechtler Museum of Modern Art», som har utstillinger av moderne kunst. Samlingen består av 1400 malerier, og man kan også kan se verk av Miró og Picasso her.

Landets største motorsportsorganisasjon NASCAR holder til i Charlotte, og attraksjonen «NASCAR Hall of Fame» er viet racerbilsporten. Stedet har interaktive utstillinger samt visning av historiske racerbiler.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Luftfartsmuseet, Vitenskaps- og teknologimuseet «Discovery Place», «Charlotte Nature Museum» – med interaktive utstillinger og sommerfugl-paviljong, en botanisk hage samt «Levine Museum of the New South» –  et historisk museum med fokus på livet i delstaten etter den amerikanske borgerkrigen.

Charlotte Douglas International Airport ligger 12 km vest for sentrum.