Leiebil Charlotte

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Charlotte

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Charlotte

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Charlotte fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Charlotte gjennom oss.

Charlotte guide

Bilutleie Charlotte

Leiebil Charlotte

Charlotte ligger øst i USA, og er den største byen i delstaten North Carolina. Byen ligger nær elven Catawba River, og har 731.000 innbyggere (2010). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til 1,7 millioner.

Charlotte er et viktig handelssentrum for regionen og et stort finanssentrum. Bank of America har sitt hovedkontor her. Byen har en rekke universiteter og høyskoler.

Charlotte har et fuktig subtropisk klima med varme somre og relativt milde vintre. Byen får mest nedbør i januar og mars.

Bysentrum består stort sett av skyskrapere og høyhus, og litt sør for sentrum ligger den enorme fornøyelsesparken «Carowinds Theme Park», som har mange berg-og-dalbaner og karuseller.

En annen turistattraksjon i Charlotte er  kunstmuseet «Bechtler Museum of Modern Art», som har utstillinger av moderne kunst. Samlingen består av 1400 malerier, og man kan også kan se verk av Miró og Picasso her.

Landets største motorsportsorganisasjon NASCAR holder til i Charlotte, og attraksjonen «NASCAR Hall of Fame» er viet racerbilsporten. Stedet har interaktive utstillinger samt visning av historiske racerbiler.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Luftfartsmuseet, Vitenskaps- og teknologimuseet «Discovery Place», «Charlotte Nature Museum» – med interaktive utstillinger og sommerfugl-paviljong, en botanisk hage samt «Levine Museum of the New South» –  et historisk museum med fokus på livet i delstaten etter den amerikanske borgerkrigen.

Charlotte Douglas International Airport ligger 12 km vest for sentrum.

Meny