Leiebil Brugge

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Belgia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Brugge

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Brugge

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brugge fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brugge gjennom oss.

Brugge guide

Bilutleie Brugge

Leiebil Brugge

Brugge (120.000 innbyggere i 2011) ligger nordvest i Belgia, og er hovedstad i provinsen Vest-Flandern. Byen ligger 15 km fra Nordsjøen, og har kanalforbindelse med kystbyene Zeebrugge og Oostende samt havnebyen Gent.

Brugge ble grunnlagt allerede i år 865, og har mange bygninger fra middelalderen. Byen har stor turisme, og er kjent for sitt sjarmerende, historiske sentrum – som dessuten står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I gamlebyen finnes vollgraver, brosteinsgater, store torv, kanaler og bymurer. Her kan man også besøke en rekke severdigheter – bl.a. den gotiske St. Sauveur-katedralen (bygget i perioden 1200 – 1500-tallet), kirken «Onze-Lieve-Vrouwekerk» –  med røtter tilbake til1200-tallet. Inni kirken finnes skulpturen «Madonna med barnet» laget av Michelangelo på 1500-tallet.

Brugge har ellers et rikt kulturliv med kunstmuseer og teatre, og er dessuten kjent for sine mange årlige festivaler – deriblant ølfestival og filmfestival. I 2002 ble byen kåret til Europeisk kulturhovedstad.

Nærmeste internasjonale flyplass er Brussels Airport – Zaventem, som ligger 109 km sørøst for Brugge. Med bil tar det omlag 1 time å kjøre fra Brussels Airport til Brugge.

Meny