Leiebil Bromley

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bromley

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bromley

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bromley fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bromley gjennom oss.

Bromley guide

Bilutleie Bromley
Leiebil Bromley

Bromley var opprinnelig en gammel markedsby, men er i dag en bydel i den sørøstlige delen av London. Sentrum ligger ca.15 km sørøst for jernbanestasjonen Charing Cross Station. Selv om Bromley i dag altså er innlemmet i hovedstaden, har den beholdt en egen bystatus. Innbyggertallet ligger på rundt 300.000 (2010).

Det er gode shoppingmuligheter i Bromley, både i den sentrale gågaten og et stort kjøpesenter i nærheten av denne. Ellers er Bromley kjent for sine mange kulturinstitusjoner, bl.a. teatrene Churchill Theatre og Bromley Little Theatre. Samlokalisert med Churchill Theatre er det store Central Library – et bibliotek med et godt utbygget multimedialt servicetilbud.

Den viktigste historiske attraksjonen i Bromley er den imponerende kirken St. Peter and St. Paul Church. Den ble ødelagt i et bombeangrep under 2. verdenskrig, men er senere blitt omhyggelig restaurert.

Nærmeste flyplass er London Heathrow International Airport, som ligger 43 km nordvest for Bromley.