Leiebil Bristol

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bristol

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bristol

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bristol fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bristol gjennom oss.

Bristol guide

Bilutleie Bristol
Leiebil Bristol

Havnebyen Bristol ligger ved Englands sørvest-kyst (nær grensen til Wales), og har omlag 430.000 innbyggere (2009). Byen ligger nærmere bestemt ved elva Avon – som 12 km lenger nordvest munner ut i Bristolkanalen.

Bristol er Storbritannias 8. største by (etter antall innbyggere), og et viktig utdanningssentrum med to universiteter. Byen er dessuten et viktig kultursentrum for regionen og er kjent for å være en industriby – med produksjon av bl.a. fly og glass.

Bristol har en rekke historiske turistattraksjoner – deriblant gamlebyen med sine trange gater, det gamle teateret «Old Vic» fra 1766, den vakre Bristol-katedralen fra 1142  samt kirken St. Mary Redcliffe fra 1300-tallet. Nord for gamlebyen ligger «Broadmead» – som er byens shoppingdistrikt. Her ligger også det store kjøpesenteret «The Mall Galleries».

Andre populære severdigheter i Bristol er bl.a. den 414 meter lange broen «Clifton Suspension Bridge» fra 1864, vitenskapssenteret «Explore@Bristol» – med sine interaktive utstillinger og planetarium. Byen har dessuten en zoologisk og en botanisk hage.

Bristol International Airport ligger 14 km sørvest for sentrum.