Leiebil Brighton

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Brighton

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Brighton

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brighton fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brighton gjennom oss.

Brighton guide

Bilutleie Brighton

Leiebil Brighton

Den engelske kystbyen Brighton ligger i East Sussex, og har et innbyggertall på rundt 160.000 (2010). Den er først og fremst kjent som en viktig kongressby – og som Englands mest populære badeby.

Brighton har noe å by på for enhver smak: Historiske bygninger, flotte badestrender, en rekke fornøyelsestilbud og gode shoppingmuligheter. En av de mest populære attraksjonene er forlystelsessenteret Brighton Pier (tidligere kjent som Palace Pier). Det ligger på en lang tre-molo som stikker ut i havet, og er definitivt et av Brightons mest kjente landemerker.
En annen viktig severdighet er palasset Royal Pavilion, som eksteriørmessig er påvirket av tradisjonell indisk arkitektur, mens interiøret er kinesisk-inspirert.

I tillegg må den steinbelagte stranden «Brighton Beach», samt det historiske herregårdskomplekset «Preston Manor» nevnes.

Ellers byr det på en særegen stemning å vandre rundt i de smale sentrumsgatene i Brighton, oftest omtalt som “The Lanes”. Her finnes det en rekke spennende småbutikker og trivelige restauranter.

Nærmeste flyplass er Shoreham Airport, som ligger like utenfor Brighton – men det er heller ikke langt til Gatwick International Airport i London – som ligger 45 km nord for Brighton.

Meny