Leiebil Bournemouth

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bournemouth

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bournemouth

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bournemouth fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bournemouth gjennom oss.

Bournemouth guide

Bilutleie Bournemouth
Leiebil Bournemouth

Bournemouth har 168.000 innbyggere (2010), og ligger på sørkysten av England – nærmere bestemt ved Poole Bay i grevskapet Dorset. Bournemouth er et av de mest populære turiststedene i Sør-England. Den sterke turistsatsningen i byen de siste hundre årene har gjort at byen har ekspandert voldsomt.

Bournemouth er kjent for å ha Englands mildeste klima og noen av landets flotteste sandstrender. I tillegg er byen preget av store grøntområder, der det finnes til sammen over tre millioner furutrær. Flere av parkene er organisert som vakre hager, hvorav den mest populære er Compton Acres – som ligger litt vest for sentrum. Desn består av sju mindre hageanlegg som er organisert rundt hvert sitt internasjonale tema.

Rett i nærheten av Bournemouth finner vi den geologisk interessante, 155 km lange kystlinjen  Jurrassic Coast, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Det viktigste shoppingområdet i Bournemouth er konsentrert rundt noen kvartaler i sentrum, på begge sider av elva River Bourne – i nærheten av den vakre strandpromenaden. Gode shoppingmuligheter er det dessuten i det store handlesenteret Castlepoint, som ligger litt nord for selve byen.

Nærmeste flyplass er Bournemouth Airport, som ligger 6,5 km nordøst for byen.