Leiebil Blackpool

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Blackpool

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Blackpool

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Blackpool fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Blackpool gjennom oss.

Blackpool guide

Bilutleie Blackpool
Leiebil Blackpool

Kystbyen Blackpool ligger nordvest i England ved Irskesjøen, og tilhører grevskapet Lancashire. Byen har omlag 140.000 innbyggere (2010), og ligger 65 km nordvest for Manchester.

Blackpool er kjent for å være en populær ferie- og badeby, og en stor turistattraksjon er den 11 km lange sandstranden. Like i nærheten ligger tårnet Blackpool Tower fra 1894 – som rager 158 meter over bakkenivå. Tårnet er bygget etter inspirasjon fra Eiffel-tårnet i Paris, og på toppen finnes et observasjonsdekk. Ved foten av Blackpool Tower finnes bl.a et akvarium.

En annen turistattraksjoner i Blackpool er fornøyelsesparken som ligger ved stranden – «Pleasure Beach Blackpool»- og som har 6 millioner besøkende årlig. Her finnes en rekke berg- og dalbaner og karuseller.

Andre populære attraksjoner i byen er bl.a. Stanley Park – flott park med golfbane, hager, innsjø, miniatyr-by og restaurant, kunstgalleriet «Grundy Art Gallery», dyreparken Blackpool Zoo – som har mer enn 1500 dyrearter fra hele verden samt «The Winter Gardens Blackpool» – et bygningskompleks som inneholder bl.a. teatre og konferanse- /konsertsal med plass til 3000 tilskuere.
Blackpool kan tilby turister gode shoppingmuligheter og et variert uteliv med puber, barer, nattklubber og casinoer/spillehaller.

Flyplassen Blackpool International Airport ligger 5 km sørøst  for sentrum.