Leiebil Blackpool

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Blackpool

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Blackpool

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Blackpool fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Blackpool gjennom oss.

Blackpool guide

Bilutleie Blackpool

Leiebil Blackpool

Kystbyen Blackpool ligger nordvest i England ved Irskesjøen, og tilhører grevskapet Lancashire. Byen har omlag 140.000 innbyggere (2010), og ligger 65 km nordvest for Manchester.

Blackpool er kjent for å være en populær ferie- og badeby, og en stor turistattraksjon er den 11 km lange sandstranden. Like i nærheten ligger tårnet Blackpool Tower fra 1894 – som rager 158 meter over bakkenivå. Tårnet er bygget etter inspirasjon fra Eiffel-tårnet i Paris, og på toppen finnes et observasjonsdekk. Ved foten av Blackpool Tower finnes bl.a et akvarium.

En annen turistattraksjoner i Blackpool er fornøyelsesparken som ligger ved stranden – «Pleasure Beach Blackpool»- og som har 6 millioner besøkende årlig. Her finnes en rekke berg- og dalbaner og karuseller.

Andre populære attraksjoner i byen er bl.a. Stanley Park – flott park med golfbane, hager, innsjø, miniatyr-by og restaurant, kunstgalleriet «Grundy Art Gallery», dyreparken Blackpool Zoo – som har mer enn 1500 dyrearter fra hele verden samt «The Winter Gardens Blackpool» – et bygningskompleks som inneholder bl.a. teatre og konferanse- /konsertsal med plass til 3000 tilskuere.
Blackpool kan tilby turister gode shoppingmuligheter og et variert uteliv med puber, barer, nattklubber og casinoer/spillehaller.

Flyplassen Blackpool International Airport ligger 5 km sørøst  for sentrum.

Meny