Leiebil Austin

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Austin

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Austin

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Austin fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Austin gjennom oss.

Austin guide

Bilutleie Austin
Leiebil Austin

Austin ligger sentralt i sørlige USA, og er hovedstaden i delstaten Texas. Byen ligger i fylket Travis County ved elven Colorado River.

Austin har 820.000 innbyggere, mens hele storbyområdet har et folketall på om lag 1,8 millioner (2010). Austin er et viktig kultur- og handelssentrum for regionen, og har i tillegg eget universitet – som ble grunnlagt i 1881.

Austin har 3 kunstige innsjøer som ligger innenfor bygrensen. Innsjøene er svært populære rekreasjonsområder for båtliv og bading.

Byen har et fuktig subtropisk klima, med varme somre og milde vintre. Det faller mest nedbør om våren.

Byens høyeste bygning er skyskraperen «The Austorian» – som måler 208 meter over bakken og har 56 etasjer.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. regjeringsbygningen «Texas State Capitol» fra 1885, som er oppført i rosa granitt, kunstmuseene «Blanton Museum of Art» og «Austin Museum of Art» samt Texas Memorial Museum – med utstillinger av 5,7 millioner gjenstander innen områdene geologi, biologi og palentologi.

Austin har ellers et historisk museum,  et latin-amerikansk museum samt en rekke parker- og grøntarealer. Det finnes også mer enn 50 svømmebassenger i Austin.

Nærmeste flyplass er Austin Bergstrom International Airport, som ligger 8 km sørøst for sentrum.