Leiebil Antofagasta

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Chile
  4. chevron_right
  5. Leiebil Antofagasta

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Antofagasta

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Antofagasta fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Antofagasta gjennom oss.

Antofagasta guide

Bilutleie Antofagasta

Leiebil Antofagasta

Antofagasta er en havneby helt nord i Chile ved Stillehavet og er hovedstaden i provinsen Antofagasta. Byen har 346 126 innbyggere (2012). Byen ligger ved Atacamaørkenen som er verdens tørreste ørken og har derfor et svært tørt klima.

Gruvedrift er svært viktig for Antofagastas økonomi, og området er det viktigste for gruveutvinning i Chile. Regionen er også den rikeste i landet med høyest BNP per innbygger. Byen som ble grunnlagt i 1866 tilhørte opprinnelig i Bolivia. Men som en følge av Salpeterkrigen kom den under chilensk kontroll i 1879

I Chile er Antofagasta kjent som «perlen i nord». Den har flere flotte strender selv om noen av dem er kunstige, og en vill og vakker kyst med spesielle steinformasjoner. Blant de attraktive turiststedene er naturreservatet La Chimba National Reserve som ligger ca. 10 km mot nordøst, i Quebrada La Chimba. Mange turister bruker Antofagasta som utgangspunkt for å besøke Atacama-ørkenen. Det sies at området er så stille at «en kan høre ørkenen». Det finnes flere flotte nasjonalparker både nord og sør for Antofagasta.

Cerro Moreno International Airport er den nærmeste flyplassen som ligger like nord i byen. Til tross for at den erklærer seg for å være en internasjonal flyplass har den bare nasjonale flyvninger.

Meny